Borås

Borås är en stad som bjuder på en kombination av stadsliv och landsbygds-idyll, med ett brett utbud av aktiviteter, kultur och natur. Med närhet till naturen har besökare goda möjligheter att ta del av friluftslivet under sin semester, med aktiviteter som vandring, skidåkning, fiske och kajak-paddling.

Borås är i folkmun känd för sin textilverksamhet och sin offentliga konst. Passa på att uppleva stadens museum som Borås Konstmuseum, Textilmuseet och Borås Museum. Stadens centrum är också fyllt av ett hundratal skulpturer och imponerande muralmålningar.

Om ni befinner er i Borås under sommarhalvåret kan det vara en bra idé att packa ner badkläderna. Här finns det nämligen ett flertal trevliga badplatser med brygga och sandstrand eller grönyta, vid de fina sjöarna i området. Några av de trevliga badplatserna är Kypesjöns, Sandared och Frufällan.

Staden har hela 14 parker och grönområden med 160 lekplatser, varav den största är Stadsparken. Här kan ni njuta av en rogivande promenad eller låta barnen leka av sig på den stora lekplatsen med nöjen för både små och stora. Under sommaren kan ni även ta ett dopp i Stadsparksbadet.

Läs mera...
3
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen
För vår ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi återigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet

· Researrangör: Risskov Autoferien AG
· Priset är per person i dbl.rum. · Minimum inkl. slutstädning
· Bokningsavgift för online bokning 85 SEK och för telefonbokning 100 SEK
· Spara ift. hotellets eget pris

Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.