Eidfjord

Åk på bilsemester i Norge och boka boende genom Risskov Bilsemester. Stora, mäktiga naturupplevelser väntar i den lilla bygden Eidfjord i Hordaland. Med endast två timmars bilfärd från Bergen bjuds ni på mäktiga naturupplevelser som väntar kring Eidfjord. Ett perfekt semestermål för er som önskar en romantisk vistelse eller en aktiv semester. Eidfjord är ett namn som är känt långt utanför Norges gränser, här passerar nämligen stora kryssningsfartyg fulla med passagerare från hela världen. Hit kommer turister framförallt för att uppleva och fotografera norska fjäll, fjordar och fjällgårdar i området. Här har ni så nära till naturen är att det är gångavstånd från Eidfjord till Hardangerjøkulen, den sjätte största glaciären i Norge, vandringsturer över Hardangervidda, kajakpaddling och fiske i Hardangerfjorden, daguflykt till Vøringsfossen, det kanske mest kända vattenfall i Norge.

Vid ett besök i Eidfjord bör ni även passa på att åka till Kjeåsen, en gammal fjällgård med två bruk som ligger 530 branta meter över Simadalsfjorden. En gård som varit bebodd sedan 1600-talet och håller öppet för besökare under somrarna.

Läs mera...
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen
För vår ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi återigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet

· Researrangör: Risskov Autoferien AG
· Priset är per person i dbl.rum. · Minimum inkl. slutstädning
· Bokningsavgift för online bokning 85 SEK och för telefonbokning 100 SEK
· Spara ift. hotellets eget pris

Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.