Esbjerg

Åk på bilsemester i Danmark och besök Esbjerg, som är Jyllands tredje största stad, ligger vackert precis vid Vadehavet. Esbjerg bjuder på massor av upplevelser för både vuxna och barn, stadens fullspäckade kalender innehåller allt från loppmarknader till musikevenemang. Därutöver finns det ett stort utbud spännande utställningar och muséer, som är värda ett besök.

Upplev den stora monumentalskulpturen vid infarten till Esbjergs hamn som har blivit stadens kännetecken. Fiske- och Sjöfartsmuseet bjuder på massor av intressanta maritima upplevelser för hela familjen och Esbjergs Konstmuseum erbjuder konstupplevelser för både vuxna och barn. Besök även det Stadshistoriska Arkivet med en historisk samling från ockupationstiden som ligger bara några hundra meter från Esbjergs tågstation.

Med över 200 butiker är shoppingen i Esbjerg en ganska speciell upplevelse. Bland de många butikerna i centrum finns det också goda möjligheter att vila fötterna och pusta ut på ett av de många kaféerna eller restaurangerna.

Naturen spelar också en viktig roll i Esbjerg, där ni kan uppleva både Vadehavet, öarna och den vackra västjylländska kusten. Fördelarna med en bilsemester är många, inte minst tar ni er enkelt runt på egen hand och behöver inte anpassa er i tid. Beställ en minisemester eller weekend för hela familjen hos Risskov Bilsemester, som har ett brett urval av erbjudanden.

Tag på miniferie eller weekendophold i Esbjerg som bl.a. byder på shopping, cafeer og museer og oplev Vadehavet og den smykke vestjyske kyst.

Billige weekendophold i Jylland, besøg Esbjerg og vadehavet

Tag på billige miniferier i Danmark

Läs mera...
Närliggande hotell
3
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.