Forlì

Boka billigt hotellpaket med Risskov Bilsemester och bila söderut i Europa och besök den lilla staden Forlì grundades av romarna ca 200 år f.Kr. i den östra delen av Po-dalen vid foten av Appeninerna.

Stadens historiska centrum består av två romerska huvudvägar, som fortfarande kan ses, men nu är indelade i fyra huvudgator, Mazzini, Garibaldi, Diaz och della Repubblica, som sammanstrålar på Piazza A. Saffi.

Der finns många byggnader, som representerar olika eror, t.ex. den romanska Basilica di San Mercuriale med sitt imponerande autentiska klocktorn från 1100-talet. Rådhuset, Palazzo Comunale, är från 1300-talet och är uppbyggt flera gånger. Vidare finns Palazzo del Podestà och Palazzo Albertini från 1400-talet. Under Ordelaffi-familiens häarskande, som varade i 200 år, berikades Forlì beriget med flera palats, som kan ses om ni promenerar t.ex. längs Via P. Maroncelli eller Corso Giuseppe Garibaldi. Fästningen Ravaldino, också känd som Rocca di Caterina Sforza, reser sig i slutet av Corso Diaz och hela komplexet är omgivet av en fin park.

Prova en Passatelli, nudlar i buljong, på någon av de lokala restaurangerna. denna rätt har sin upprinnelse i själva Forlì. Det finns mycket att se trots att staden är liten, så ett par timmar räcker knappt om ni vill uppleva hela historian.

Läs mera...
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen
För vår ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi återigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet

· Researrangör: Risskov Autoferien AG
· Priset är per person i dbl.rum. · Minimum inkl. slutstädning
· Bokningsavgift för online bokning 85 SEK och för telefonbokning 100 SEK
· Spara ift. hotellets eget pris

Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.