Forlì

Boka billigt hotellpaket med Risskov Bilsemester och bila söderut i Europa och besök den lilla staden Forlì grundades av romarna ca 200 år f.Kr. i den östra delen av Po-dalen vid foten av Appeninerna.

Stadens historiska centrum består av två romerska huvudvägar, som fortfarande kan ses, men nu är indelade i fyra huvudgator, Mazzini, Garibaldi, Diaz och della Repubblica, som sammanstrålar på Piazza A. Saffi.

Der finns många byggnader, som representerar olika eror, t.ex. den romanska Basilica di San Mercuriale med sitt imponerande autentiska klocktorn från 1100-talet. Rådhuset, Palazzo Comunale, är från 1300-talet och är uppbyggt flera gånger. Vidare finns Palazzo del Podestà och Palazzo Albertini från 1400-talet. Under Ordelaffi-familiens häarskande, som varade i 200 år, berikades Forlì beriget med flera palats, som kan ses om ni promenerar t.ex. längs Via P. Maroncelli eller Corso Giuseppe Garibaldi. Fästningen Ravaldino, också känd som Rocca di Caterina Sforza, reser sig i slutet av Corso Diaz och hela komplexet är omgivet av en fin park.

Prova en Passatelli, nudlar i buljong, på någon av de lokala restaurangerna. denna rätt har sin upprinnelse i själva Forlì. Det finns mycket att se trots att staden är liten, så ett par timmar räcker knappt om ni vill uppleva hela historian.

Läs mera...
Närliggande hotell
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.