Friedrichshafen

Friedrichshafen är en vacker stad vid Bodensjöns strand. Staden har en helt fantastisk utsikt över bergen och den stora skön. Ta er gärna upp i det 22 meter höga utsiktstornet vid hamnen och njut av utsikten. Tornet byggdes år 2000 och härifrån har ni en vidunderlig utsikt över staden, slottskyrkan och sjön med de österrikiska och schweiziska Alperna i bakgrunden.

Det är också väl värt att gå förbi slottet och slottskyrkan som från början byggdes som ett kloster till benediktinermunkar. Slottskyrkan är stadens kännetecken och landmärke med sina två torn på 55 meter var. Önskar ni fler aktiva timmar tillsammans så har staden ett brett utbud av sporter såsom tennis, squash, minigolf, ridning, cykeluthyrning och golf.

Om ni är intresserade av kulturella arrangemang rekommenderas ett besök till kulturcentret Graf-Zeppelin-Haus där det anordnas allt från balett, konserter med klassisk musik till teaterföreställningar och pop- och rockkonserter. Besök Zeppelin Museum där ni får veta allt om luftskeppens zeppelinarnas historia. Den centrala delen av utställningen är en rekonstruktion av en 33 meter lång LZ 129 Hindenburg, som var designat av Zeppelin GmbH. Museet öppnade år 1996 och ligger i den tidigare bangården vid hamnen.

Läs mera...
2
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Handläggningskostnad vid telefonorder SEK 100
· Handläggningskostnad för Onlineorder SEK 85,-
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.