Glostrup

Glostrup ligger på Vestegnen drygt 10 km från Köpenhamn. Även om du inte befinner dig i huvudstadens centrum så finns här massor att uppleva. Ta cykelturer genom vackra naturområden, härliga badstränder och marinor, där barn och vuxna kan stoja och rasa.

Vestegnen har flera spännande museer samt ett rikt musik- och teaterliv. Du kan se högsta divisionsfotboll, proffsishockey eller spela golf på områdets egna golfbanor. Vestegnen har något för alla.

Promenera förbi Glostrup Rådhus, som består av fyra byggnader ritade av Arne Jakobsen. Två andra äldre byggnader ligger i ankvytning till rådhuset. Den ena var en del av Glostrup Bryggeri, den andra var ålderdomshem. Rådhusparken är trevlig att besöka. Här växer stora kastanjeträd.

Om vädret är fint kan en promenad i Glostrup Bypark (stadspark) vara mysig. Byparken är stadens svar på en romantisk park. Här finns vindlande stigar, fin konst samt enorma rhododendronbuskar. Vidare har parken en liten sjö, imponerande gamla träd, välansade gräsmattor och en lekplats för de minsta.

Glostrup är också hemvist för Själlands största sten, Hvissingestenen. Den 250 ton tunga stenen betraktas som ett sällsynt naturfenomen och ligger i Vestskoven. Skogen är ett rekreationsområde bland de många stadsområdena, där du kan njuta av ett omväxlande landskap med stora slätter, kullar och sjöar.

Läs mera...
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

För vår ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi återigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet

· Researrangör: Risskov Autoferien AG
· Priset är per person i dbl.rum. · Minimum inkl. slutstädning
· Bokningsavgift för online bokning 85 SEK och för telefonbokning 100 SEK
· Spara ift. hotellets eget pris

Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.