High Chaparral

High Chaparral är en nöjespark med vilda västern-tema som är belägen i Gnosjöregionen i Småland, mellan Gnosjö, Anderstorp och Värnamo. På High Chaparral är ni en del av äventyret. Här väntar upplevelser i genuin vilda västern-miljö med bisonoxar, tågrån, hjulångare, guldvaskning, indianer, cowboys och häpnadsväckande shower. 

Parken skapades av Bengt Erlandsson, som också kallas "Big Bengt" och som växte upp i en bygd som präglats av utvandringen till Amerika. 1956 gjorde Bengt själv ett besök dit och reste runt i fyra månader. I början på 1960-talet började han sedan bygga ett fort som liknade de han sett i USA och 1966 slogs portarna upp för första gången. Namnet fick parken efter den populära TV-serien som precis hade börjat visats på TV i samma veva. Sedan dess har parken, som ligger på ett 50 hektar stort mossområde, ständigt byggts ut och idag består den populära parken av cirka 265 byggnader och är en väldigt populär attraktion bland familjer. 

Parken har inte öppet året runt, utan är öppen från slutet av maj till slutet av augusti, samt vissa helger senare under året, så dubbekolla öppettiderna på parkens hemsida innan ni planerar ett besök. 

Läs mera...
2
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen
För vår ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi återigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet

· Researrangör: Risskov Autoferien AG
· Priset är per person i dbl.rum. · Minimum inkl. slutstädning
· Bokningsavgift för online bokning 85 SEK och för telefonbokning 100 SEK
· Spara ift. hotellets eget pris

Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.