Lemvig

Lemvig markerar sig med sin lökformade kupol på den vackra Lemvig kyrkan som är utsmyckad av Kodil Kaalund. Museet för religös konst ligger nära Lemvig hamn och från museet bjuds ni på en helt fantastisk utsikt över Lemvig stad och fjorden. Museet har en permanent utställning med verk från 1900- och 2000-talet där det rör sig om konstverk som antingen är utförda i religiöst sammanhang eller som har en existentiell utgångspunkt.

Varje år hålls tre eller fyra utställningar som speglar förhållandet mellan religion och konst, utställningarna med internationell karaktär är välbesökta, även av internationella konsthistoriker. Här återfinns flera konstverk av Bodil Kaalund. Lemvig museum är inte bara ett underhållande museum, här kan ni även lära mer om den västjylländska identiteten.

Lemvig hamn är också en upplevelse i sig som bjuder på en trevlig stämning. Hamnen ligger nära stadens centrum och mitt i hamnen ligger Matildes Kaj, där fraktskeppet "Mathilde" låg mellan 1922 och 1949 under tiden då de gick en transportsträcka mellan Lemvig och Köpenhamn. I packhuset på kajen finns det goda möjligheter till diverse inköp, samt en restaurang där ni kan avnjuta en öl eller två.

Läs mera...
Närliggande hotell
2
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.