Lichtenberg

Lichtenberg är en större stadsdel i utkanten av Berlin, varifrån ni har kort avstånd till alla Berlins stora sevärdheter. Lichtenberg är den perfekta blandningen mellan modern och traditionellt, samt mellan storstadsliv och landsbygdsidyll. Området presenterar sig självt som ett livligt och grönt kvarter som välkomnar hela familjee.

Lichtenberg var en del av det tidigare Östtyskland och det stora högkvarteret för den östtyska undrrättelsetjänsten Stasi låg i denna stadsdel. Idag är det tidigare högkvarteret ett spännande museum där ni kan lära er om Stasis intressanta historia. Stasi var känt som en av de mest effektiva och förtryckande underrättelsetjänsterna i världen, och omfattade bland annat en grundlig övervakning och registrering av östtyskarna. Museet är mycket intressant och ni kan bland annat kika närmare på Erich Mielke's kontor, övervakningsteknologin samt de gamla fängelsecellerna.

I Lichtenberg ligger också Berlins största zoologiska trädgård Tierpark Berlin, som också är Europas största landskapszoo. Med mer än 160 hektar och 8500 djur finns här mycket att se. De stora gröna trädgårdarna ger härliga omgivningar till de många djuren. Särskilt elefanterna är populära, och djurparken är känd för dess vällyckade avel av elefanter. En av de större attraktionerna är katthuset där det finns tigrar, pantrar och jaguarer i stora mängder.

Läs mera...
Närliggande hotell
2
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.