Magiska Vita Grottor

Bakom en enkel trädörr gömmer sig en hel värld av gamla gruvgångar i det alldeles speciella berget, som ligger 6 km från hamnen i Gudvange i Veslandet. Det är här de helt Magiska Vita Grottorna gömmer sig. I de underjordiska gångarna i berget finns det stora mängder anortosit, som innehåller plagioklas, och det är denna bergsart som lyser upp den gamla gruvan, när regnvattnet har tvättat det rent, och det ger ett riktigt speciellt vitt sken.

Medan ni beger er igenom gruvgångarna, en tur som är cirka 350 meter, så möts ni av ljusspel, färgade projektorljus och Griefs symfonier som bakgrundsmusik - så här väntar er verkligen en helt unik upplevelse.

De Magiska Vita Grottorna kan besökas mellan maj och september i grupper på 20 personer eller fler. Det serveras förfriskningar i den stora salen, där ni också kan slå er ner på bänkar beklädda med renskinn. Det är som upplagt att vila fötterna medan ni njuter av en god kopp kaffe och de spännande omgivningarna.

Om ni åker på bilsemester i området, så finns det direkt avfart till de Magiska Vita Grottorna från E16, som förbinder Stalheim, Gudvangen och Flåm.

Läs mera...
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

För vår ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi återigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet

· Researrangör: Risskov Autoferien AG
· Priset är per person i dbl.rum. · Minimum inkl. slutstädning
· Bokningsavgift för online bokning 85 SEK och för telefonbokning 100 SEK
· Spara ift. hotellets eget pris

Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.