Museum i Borås

Borås är välkänd för sin anknytning till textilverksamhet, mode och postordern. Staden bjuder dessutom på intressant historia och ett utbud av kulturella upplevelser. Missa inte att ta vägarna förbi museum som Borås Konstmuseum, Textilmuseet och Borås kulturhistoriska museum.

Textilmuseet är en del av Borås Textile Fashion Center och ett ledande museum inom konst i Norden. Här kan besökare ta del av utställningarna "Textilchock!" och "Textil Kraft", och lära sig mer om textilindustrin och dess historia.

Borås Konstmuseum är inrett i Kulturhuset, med flera nationella och internationella konstverk att beskåda. Här finns allt från samtidskonst till en interaktiv konstverkstad.

Borås kulturhistoriska museum är ett friluftsmuseum med historiska byggnader, grönområden och museum. Ta vägarna förbi Sjuhärdsbygden och Ramnakyrkan från 1600-talet. Unna er sedan en fika på Café Gästis. Utbudet kring friluftsmuseet anpassas efter säsong, där besökare under somrarna kan avnjuta en god picknick och dansa runt midsommarstången, medans man under vintern kan åka pulka och gå på julmarknad. 

Läs mera...
3
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen
För vår ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi återigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet

· Researrangör: Risskov Autoferien AG
· Priset är per person i dbl.rum. · Minimum inkl. slutstädning
· Bokningsavgift för online bokning 85 SEK och för telefonbokning 100 SEK
· Spara ift. hotellets eget pris

Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.