Myrkdalen Fjellandsby

När det inte finns snö i andra skidpister, så finns det oftast massor av snö ändå på Myrkdalen Fjellandsby i Vestlandet i Norge. Staden ligger en halvtimme norr om Voss och två timmars bilfärd från Bergen, nära Sognefjorden och Nærøyfjorden. Tack vare nederbörden i de östra bergsområdena bildas det stora mängder snö, som hjälper till att förlänga vintersäsongen.

Har ni provat att åka skidor förut? Myrkdalen Fjellandsby har sin egen skidskola med duktiga instruktörer så även om ni är nya på skidorna kan ni prova på att ge er ut! Prova längdskidor, slalom, snowboard, telemark och 'sits' med ledsagare för de som är rörelsehindrade. Här finns något för alla smaker - och en underbar fjällstuga, där ni kan få upp värmen efter en skön dag på skidorna.

Ekon av den sjungande, norska bergsdialekten går igen både i pisterna och i de fina stugorna som ligger utspridda över bergssidan, som bjuder på hela 22 st pister med olika svårighetsgrader, både till den yngsta och till den äldre generationen. Med sina 1060 meter har Myrkdalen Fjellandsby riktigt bra möjligheter till att åka skidor off-pist.

Det har hänt mycket i Myrkdalen Fjellandsby de senaste femton året. Nya skidsportsställen har öppnat upp, flera liftar, flera grillställen och mysiga restauranger. Välj mellan traditionell husmanskost, med bar och en mysig soffa framför en var, öppen spis, familjevänliga pizzor eller en fjällstuga där ni kan avnjuta en liten picknick - det finns många möjligheter att välja mellan.

Kom ihåg att kolla väderleksrapporten innan ni ger er ut på skidor, och undvik de dagar då det är mycket dimmigt. Starta tidigt på dagen och njut av många timmar i den gnistrande pudersnön.

Läs mera...
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

För vår ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi återigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet

· Researrangör: Risskov Autoferien AG
· Priset är per person i dbl.rum. · Minimum inkl. slutstädning
· Bokningsavgift för online bokning 85 SEK och för telefonbokning 100 SEK
· Spara ift. hotellets eget pris

Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.