Geilo

Tag med familjen på en bilsemester i Norge med fantastiska möjligheter till skidåkning och boka billigt hotellpaket nära Geilo. Under den mäktiga och majestätiska Hallingskarvet hittar du nationalparken Geilo.

Beläget längs Bergen-järnvägen (från Oslo - Bergen) och RV7, Geilo är det perfekta resmålet både sommar och vinter. Här är du nära två nationalparker; Hallingskarvet och Hardangervidda nationalparker. Själva orten Geilo är väldigt liten och har endast 2300 invånare.

Geilo erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, ett urval av hotell, shopping, kvalitétsrestauranger, trevliga kaféer och flera lokala livsmedelsproducenter.

Geilo var ett av de första skidområdena i Norge vilket satte Geilo på kartan för skidentusiaster. Med de höga bergen och skogen, så är möjligheterna till utförsåkning och längdskidåkning perfekt. Geilo har mer än 500 km längdspår, för riktigt omväxlande skidåkning. När det kommer till utföråkning finns det 39 backar. Geilo är också perfekt för nybörjaren som vill upptäcka det roliga med utförsåkning.

På sommaren och hösten är Geilo känt för sina möjligheter till vandring och att åka mountainbike. Det finns också andra spännande aktiviteter som forsränning, downhill-cykling, fiske och ridning. Vandringssäsongen börjar i slutet av juni och varar tills snön faller vilket brukar vara någon gång i oktober.

Läs mera...
Närliggande hotell
2
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 100 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 85 SEK per bokning,-
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.