Ringebu

Även om Gudbrandsdalen är otroligt vacker så ska man inte stirra sig blind på enbart naturen och tro att denna dal är obebodd. Här finns även en levande mötespunkt, nämligen Ringbu. Byn Ringbu kallas även för Norges minsta stad, den har ca 4 500 invånare och är beläget i landskapet Oppland. Ni har säker hört talas om skidbackarna i Kvitfjällen som ligger här, men ni har kanske inte tidigare hört av Ringbu som även anses vara en av de trevligaste landsbygderna som man kan besöka i Norge. Här har de traditionella trähusen blivit skyddade och välbevarade, likaså som byns lilla huvudingång från 1899, som idag är ombyggt som starten av en gågata genom byn. Här finner ni flera mysiga små butiker och det kan rekommenderas att bland annat besöka Annis korvtillverkning och marknadsstånd med smedjeverk, böcker och annat kul. Ta en tur in till turistinformationen så hjälper de er finna allt av intresse.

Det mest kända turistmålet i området är Kvitfjällens alpina anläggning. Men om somrarna när alla skidentusiaster har dragit sig tillbaka är det minst lika fint att ta sig en tur runt hela Gudbrandsdalen. Landskapet kännetecknas av sina dalar i området som är formade av floder och glaciärer. Starta bilen och kör runt, ta ett stopp eller två längs vägen och besök en rastplats eller ett värdshus. Alternativt kan ni även packa med er vandringskorna och parkera bilen och promenera ut och uppleva området till fots med medtagen picknick i ryggsäcken.

Läs mera...
Närliggande hotell
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.