Struer Museum

Det kulturhistoriska museet i Struer stad bjuder på det som har varit med att prägla Struer med omnejd både nationellt och internationellt. Museet har anor från år 1930 men blev om- byggt och utbyggt år 2006. Börja här med att uppleva radio- och televisionsäventyret, Bang & Olufsen, och kulturhistorien bakom ljud- och bildmedia. Det är också möjligt att besöka författaren Johannes Buchholtz hus som står som en ikon från 1930-talets författarmiljö.

Struer - et jernbaneknudepunkt (en järnvägsknytpunkt) berättas om den första järnvägen som förband Århus, Randers och Struer, samt om vilket inflytande järnvägen hade på Struers utveckling och varför Struer nu började kallas för Uniformsstaden. I utställningen Limfjorden På Lærred (Limfjorden på duk) kan besökare njuta av de många landskapsmålningar från den västliga delen av Limfjorden som alltid har varit en stor inspirationskälla för många konstnärer. Möt kända konstnärer som Jens Søndergaard, Knud Agger, Povl Povlsen och många fler i Struer Museum.

og mange flere i Struer Museum. Spela, upplev och bli klokare på ljuden och hörselsinnena i Lyduniverset (ljuduniversum). Prova några av de många roliga experimenten som exempelvis att lägga ljud på en tecknad film, eller ta reda på från vilken riktning lejonens vrål kommer. Här kan hela familjen ha roligt, det massor av upplevelser för alla smaker på Struer Museum.

Läs mera...
3
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen
För vår ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi återigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet

· Researrangör: Risskov Autoferien AG
· Priset är per person i dbl.rum. · Minimum inkl. slutstädning
· Bokningsavgift för online bokning 85 SEK och för telefonbokning 100 SEK
· Spara ift. hotellets eget pris

Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.