Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Spa weekend Sverige erbjudande

Rabattkoden är nu aktiv

Spa weekend Sverige erbjudande

Unna er en härlig och avslappnande spa-weekend, wellness-helg eller romantisk minisemester för två i Sverige. Välj och vraka mellan hotellpaket längs med vår vackra skärgård och charmiga kuststäder, djupa skogar och sjöar eller i våra storstäder med omnejd.

Risskov Bilsemester har byggt upp goda samarbeten med flera hotell i olika delar av landet och erbjuder billiga boenden och paket med spa och wellness. Flera av hotellpaketen inkluderar även mat, så ni även kan äta gott och bara ta det lugnt under er semester.

En av våra populära spa-orter är mysiga Varberg med sina gamla traditioner, helt från början av 1800-talet. Här bjuds ni på fina sandstränder, en historisk badanläggning och ett brett urval av olika spa- och wellness-faciliteter, som tillsammans ger staden sin autentiska kurortstämning. Kallbadhuset är en gammal pärla som erbjudit välbefinnande och välkomnat spa-resenärer sedan 1820-talet. Byggnaden genomgick en ombyggnation i 1903 och renoverades på nytt i 1997, men man har ändå lyckats bibehålla den historiska själen. Här inne finner ni separata avdelningar för kvinnor och män, med två bastur i vardera avdelningen och ett besök hit är ett säkert kort under en spavistelse i Varberg.

För er som vill kombinera spa och välbefinnande med storstadsliv finns det goda möjligheter att göra så på något av de wellness-hotell som Risskov Bilsemester erbjuder i närheten av Sveriges större städer. I närheten av vår vackra huvudstad, finner ni rogivande oaser som är ideala för ett spa-uppehåll. Med korta avstånd in till Stockholm stad kan ni enkelt kombinera lugna och rogivande spa-miljöer, med det livliga storstadslivet och dess sevärdheter. I kan ni bland annat uppleva Vasa Museet, ABBA museet och Drottningsholms Slott på Djurgården, ta vägarna förbi Mälaren och utforska Gamla Stan.

I Göteborg och närliggande städer erbjuds även här möjligheten att kombinera shopping, goda restaurangbesök, vacker natur och historiska sevärdheter med wellness under er spa-vistelse. Här erbjuder Risskov Bilsemester såväl hotellpaket inklusive spa, wellness och mat i Göteborg och inom kort avstånd från staden.

Svenska spatraditionerna går långt tillbaka i tiden, inte minst utmed kustremsorna, såväl västkusten som Stockholms skärgård, samt i områden kring Österlen och Blekinge. Karlskrona är en av dessa platser, som med sin maritima stämning och skärgård erbjuder rogivande omgivningar. Under sommarhalvåret kan ni kombinera spa och wellness med sol och bad, medan ni under övriga årstider kan ta del av områdets vackra natur, spännande sevärdheter och ta er ut på utflykter.

Ystad är en annan stad som är en ytterst populär destination för spa-resenärer, inte minst på grund av sina fantastiska naturområden och välkända spa- och wellness-faciliteter. Här kan ni kombinera avkoppling och välbefinnande med en kör själv semester genom Skånes vackra landskap och utforska Österlen.

Leta reda på rätt hotellpaket för just er hos Risskov Bilsemester, koppla bort vardagstressen och skäm bort er med spa, wellness och total avkoppling. Lyxa till er weekend eller minisemester med massage, spa-behandlingar och avslappning i lugna och rogivande omgivningar. Ni kan välja mellan att beställa en semester på ett rent spa-hotell eller billigt boende med närhet till spa- och wellness-facilieter.