Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Spa weekend Halland erbjudande

Rabattkoden är nu aktiv

Spa weekend Halland erbjudande

Halland är ett vackert kustlandskap på vår fina västkust med närhet till Göteborg och andra kuststäder som Halmstad, Varberg och Falkenberg. Kör på bilsemester och unna er en mysig spasemester med wellness och välbefinnande för kropp och själ.

Här finner ni långa sandstränder ut mot Kattegatt i söder och skärgården i norr. Landskapet präglas också av vackra naturområden med skogar och åkrar. Goda möjligheter finns för vandring och cykling, samt paddling i Hallands fyra åar.

Halland har länge varit ett populärt turistmål tack vare sitt fina havsnära läge. Här lockar sol och bad under sommarsemestrar, men även under vinterhalvåret är destinationen välbesökt. En minisemester med spa eller wellness-helg passar sig utmärkt året runt.

Med flera kända kurorter finns här flera platser väl värda att besöka. Skrea strand, Tylösand och Varberg är tre platser som förknippas med Hallands sandstränder och de är ideala platser att besöka under sommarhalvåret. Varberg har dessutom trevliga sevärdheter att erbjuda och man bör inte gå miste om att besöka fästningen som är stadens landmärke. Passa även på att besöka Hallands Kulturhistoriska Museum.

En annan stad väl värd ett besök är Halmstad och ta gärna vägarna förbi Halmstads konstmuseum. Fylld med sin maritima charm, kultur och stadsliv är staden ideal för en dagsutflykt under er semester i närheten. Falkenberg är också en trevlig stad att besöka, inte minst under sommarhalvåret.

Om ni vill kombinera er spa-semester med en aktiv semester är Halland också en utmärkt golfdestination. Här finner ni goda förutsättningar för golfspel och ett tips är att ta en runda på den berömda Tylösandsbanan. Sen har ni ju givetvis den välkända Hallandsleden som sträcker sig ca 360 kilometer genom Halland. Leden är också anknuten till Skåneleden i söder och Bohusleden i norr.

Hos Risskov Bilsemester finner ni flera hotellpaket med olika erbjudanden och till förmånliga priser. Många av våra hotell är även med inkluderad mat. Skäm bort er, koppla av vardagen och unna er en avkopplande semester med massor av spa och wellness.