Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Spa weekend Dalarna erbjudande

Rabattkoden är nu aktiv

Spa weekend Dalarna erbjudande

Funderar ni att åka iväg på en spa-semester och njuta av wellness? Kolla då in vårt utbud av hotell i Dalarna. Hos Risskov Bilsemester finner ni billiga erbjudanden och flera hotellpaket med inkluderad mat. Tag med er partner på en romantisk weekend för två eller vännerna på en spa-helg.

Dalarna är landskapet där invånare kallas masar och kullor. Ett historiskt viktigt landskap i mellersta Sverige, med ¬gräns till Norge. Mest känt är kanske Dalarna för sitt årliga återkommande event i mars, Vasaloppet, som lockar till sig längdskidåkare från hela världen.

Dalarna är också känt för sina natursköna områden, sjön Siljan, gruvdrift, falukorv, dalahäst och den berömda Falu färgen, samt sitt midsommarfirande, inte mist i Tällberg.

Boka billigt boende i Borlänge, Sälen eller Tällberg och kombinera spa och wellness med en aktiv semester. Under sommarhalvåret är landskapet idealt för vandring, cykling och andra friluftsaktiviteter. Och under vintern är det såklart skidsport som är mest populärt.

När ni återhämtat ny energi kan ni ta er ut på utflykter och upptäcktsfärder. Kör till Mora och se hur dalahästarna och morakniven tillverkas i Nusnäs. Kör på heldagsutflykt till Dalarnas huvudstad, Falun, och upplev den UNESCO listade koppargruvan. Besök Orsas björnpark, beskåda konstverk i Zornmusset i Mora eller Zorns hemgård i Sundborn.

Beställ det hotellpaketet som passar era önskemål bäst, packa bilen och kör själv på en avkopplande semester fylld med wellness och spa. Unna er god mat och välbefinnande för kropp och själ. Ta ett varmt dopp i en bubbelpool, jacuzzi eller badtunna och lyxa till det med en härlig spa- eller massagebehandling.

Varva besöken i gymmet med svalkande dopp i poolen och en avkopplande stund i bastun. Skäm bort er själva och ta tillvara på tiden tillsammans. Dalarna är ett ideal besöksmål för er som gillar vacker natur och vill ha tillgång till spännande utomhusaktiviteter.