Billiga Weekendresor till Dalarna

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Weekendresor Dalarna

Rabattkoden är nu aktiv

Weekendresor Dalarna

Behöver ni komma bort och koppla bort vardagstressen under en helg? Då bör ni kolla in våra billiga erbjudanden och förmånliga hotellpaket och åka på en weekend i Dalarna. I detta vackra landskap erbjuds ni en blandning av stadsliv och naturupplevelser. Och bland Risskov Bilsemesters utbud kan ni boka det boendet som passar era önskemål bäst.

Dalarna är ett idylliskt landskap med rik flora och fauna, imponerade och grönskande natur samt vildmark. För er som vill kombinera en weekendresa med en aktiv semester så finns här goda möjligheter att prova på diverse friluftsaktiviteter.

Tag med din partner, vännerna eller familjen på en helgresa och njut av avslappning eller roliga aktiviteter såsom vandring, cykling, paddling, golf eller skidåkning. Besök städer såsom Falun, Leksand, Borlänge, Mora och Orsa med omnejd.

Under en weekendresa kan ni ta del av landskapets charmiga kultur och historia med allt från dalahästen och falukorven, till midsommarfirandet och gruvdriften. Hos Risskov Bilsemester kan ni finna billigt boende och förmånliga hotellpaket som inte sällan även inkluderar mat.

Beställ ert hotell, packa väskorna och kör iväg på en mysig weekendtur och njut av en avkopplande helg med nära och kära!