Bila i Danmark och bo på Comwell Kolding

Svenska | SEK

Comwell Kolding

Modernt hotell med utsikt över naturen och samtidigt nära Koldings centrum

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Wellnessavdelning med pool, bastu och solarium
 • Beläget högt över vattnet med vacker utsikt över staden
 • Nära många attraktioner
335:-
3 dag från
1.549.-

Modernt hotell med pool & bastu

Välbefinnande i Kolding

3 dagar
Från 1.549,- / spara upp till 336,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Paket

Det 4-stjärniga hotellet Comwell Kolding ligger centralt beläget i Kolding, med närhet till både centrum och fjorden, samt skogen, parken och Marielundsjön. Hotellet är byggt högt över vattnet, så ni har en vacker utsikt över staden. Här väntar en bekväm vistelse i fina omgivningar med en internationell atmosfär och ett varierande utbud av aktiviteter, både på hotellet och i staden med omnejd.

Hotellet erbjuder

Comwell Kolding är ett klassiskt konferenshotell och erbjuder en trevlig bas för såväl de som reser i arbete och för de som är ute efter en härlig semester. Hotellet ligger i direkt anslutning till Kolding Teater, så missa inte att titta efter om ni kan kombinera er vistelse med en show.

Lämna alla vardagsbekymmer hemma och njut av semesterlivet i hotellets avkopplingsområde med både simbassäng och bastu. Hotellet har också ett eget spelrum där ni kan utmana ressällskapet på en runda biljard, bordtennis och dart. I närheten av hotellet finner ni dessutom golf, tennis och boulebana, samt ett fitnesscenter.

Hotellet har ett utmärkt läge, nära en skog och en sjö, som ger er goda möjligheter att ta er ut i naturen på en joggingrunda, promenad eller cykeltur.

Koldings centrum ligger inom behagligt gångavstånd, dock finns det även en busshållplats nära hotellet. Med närheten in till stadens centrum kan ni passa på att besöka Koldinghus, Trapholt Museum eller Geografisk Have. Passa även på att strosa runt längs de mysiga gatorna och ta en shoppingrunda på gågatan.

Läget bjuder på trevliga utflyktsmöjligheter till Legoland, Givskud Zoo och Universe. Och för er som är ute på familjesemester erbjuds olika aktiviteter för barn på hotellet under sommarperioden mellan vecka 26 - 32.

Varje morgon erbjuds en läcker frukostbuffé i hotellets ljusa omgivningarna, och under kvällstid serveras välsmakande rätter i den stilfulla restaurangen, som till stor del baseras på säsongens råvaror. Efter en middag kan dagen sedan rundas av med en god drink i den stämningsfulla baren.

Gratis parkering och kostnadsfritt WiFi erbjuds under er vistelse.

Om rummen

Comwell Kolding har 180 fina och moderna dubbelrum med en 4-stjärnig komfortnivå. Alla rummen är utrustade med eget badrum, bekväma sängar, TV, telefon och radio.

Som en del av Comwell-kedjan erbjuder hotellet också ett särskilt utbud av kuddar, så kallat "The Better Sleep", vilket ger er möjlighet att välja mellan ett urval av natur, skum och fiberkuddar. Vänligen fråga personalen i receptionen för mer info.

Rumstyper

Enkelrum

Trevliga enkelrum med eget badrum och toalett, en bekväm säng, radio, telefon och TV med utbud av filmer.

Dubbelrum

Trevliga dubbelrum med eget badrum och toalett, en bekväm säng, radio, telefon och TV med utbud av filmer.
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

240 km från
Öresundsbron
270 km från
Göteborg, Sverige
380 km från
Rostock, Tyskland

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Koldinghus (2.1km)

Mitt i Koldings centrum ligger Koldinghus, som byggdes av den danske kungen år 1268 för att försvara gränsen mellan Schleswig och Danmark. Slottet brann år 1808 och stod länge som en ruin innan den långvariga restaureringen tog fart. Koldinghus rymmer en spännande samling av romanska och gotiska kyrkoskulpturer samt antik dansk bildkonst och konsthantverk. Samlingen av dansk silverkonst är oöverträffad!

Museum Trapholt (4.4km)

Museum Trapholt är Danmarks enda museum, som visar bildkonst, konsthantverk, design och möbeldesign. Särutställningarna bjuder alltid på nya och spännande upplevelser med internationella och danska konstnärer och designers.

Museet har en fin samling av modern bildkonst och rymmer dessutom Danmarks största samling av stolar från 1900-talet samt Arne Jacobsens unika sommarhus.

Kolding Miniby (4.1km)

Kolding Miniby ligger i stadens Geografisk Have (den geografiska trädgården) och är en miniatyrstad återskapad som Kolding såg ut åren 1860-1870 i skala 1:10. Kännetecknande för Kolding Miniby är den rika utsmyckningen av husens fönster och de många miniatyrmänniskorna och djuren på husens bakgårdar. Geografisk Have ger den bästa tänkbara ramen för ministaden. Kolding Miniby startades år 1996 och har idag ca 350 hus, vilket är ungefär 15% av bebyggelsen i slutet av 1800-talet.

Geografisk Have (Geografiska trädgården) (4km)

Bila till Jylland och bo billigt i näheten av Kolding där ni kan besöka Geografisk Have (Geografiska trädgården). Denna praktfulla botaniska trädgåren går 100 år tillbaka i tiden då trädgårdsmästeren och plantskoleägaren Aksel Olsen år 1925 fick idén att skapa en trädgårdspark där växterna är uppdelade efter geografiskt ursprung. Under årens lopp växte parken och omfattar idag ett 12 hektar stort område. Parken är uppdelad i 7 olika geografiska zoner t.ex. Sibirien, Nordamerika och Asien och fem tematrädgårdar t.ex. kryddträdgården, medicinalväxtträdgården, Dahliaträdgården och olika vackra rosenträdgårdar, ett djurhägn och lekplatser. År 2016 mottog parken, som den första i Skandinavien, den prestigefyllda internationella ”Award of Garden Excellence”-pris. I parken finns också en minnessten över Aksel Olsen.

Lilla Bält (21.2km)

Bege er till Lilla Bält och njut av den vackra naturen i området och se broarna som förbinder Jylland och Fyn. Här kan ni segla, cykla, dyka eller ta en promenad vid vattnet.

Fredericia (25.2km)

Bila i Danmark och kör själv till Jylland där ni finner er brett urval av hotellpaket och kro-semestrar att boka hos Risskov Bilsemester. Besök Fredericia som ligger mitt i "trekantsområdet" och grundades som en militär fästning, som fortfarande präglar stadsplanen. Stadens gator är vinkelräta i riktning nord-syd och öst-väst och Fredericias centrum omges av ett av Nordeuropas mest välbevarade vallgravar från 1600-talet.

Kløverstien (26.7km)

Kløverstien friluftsområde är uppdelad i grön, blå och svart. Här kan man välja att cykla runt och se olika sevärdheter i Middelfart. Stanna vid Strib Fyr och njut av utsikten över till Fredericia. Ta en tur förbi Gammelhavn där ni kan komma med på segeltur, fisketur eller valsafari. En promenad genom stadens historiska hjärta tar er till stadens äldsta hus i Brogade.

Gram Slott (40.1km)

Åk på bilsemester i Danmark och kör på utflykt till det vackra Gram Slott som är omgivet av en vallgrav och ligger i ett fint grönområde, i den mysiga byn Gram, där det är en trivsam stämning.

Slottet används idag som ett slags eventhus och här finns det möjlighet att ta emot uppemot 50 000 gäster. Det finns både semesterlägenheter, ett stort ekologiskt lantbruk och det organiseras bland annat konserter. Dessutom värdesätts historia, kultur, arkitektur och natur här.

Legoland - Barnens dröm (44.7km)

Börja med den största attraktionen i Billund, Legoland, som är mycket fascinerande för både vuxna och barn. I det nya "Lego Ninjago World" finns det utmaningar, som ska klaras av. Starta som en ninja i Lloyds Laser Labyrint, tag därefter turen över Coles Klatrevæg (Coles Klättervägg), och slutligen i "Lego Ninjago The Ride" ska de 4 Ninja-elementen; eld, blixtar, jord och is övervinnas för att nå "The Great Devourer".

Fjordenhus (29.1km)

I juni 2018 fick Vejle ett nytt och speciellt landmärke. Den världsberömda dansk-isländska konstnären, Olafur Eliasson, står bakom Fjordenhus som är en unik byggnad, belägen vid Vejles hamn. Konstverket är späckat med detaljer och otraditionella vinklar och naturen är väl tagen i beaktning vid konstruktionen.

Den 9.000 kvm stora byggnaden reser sig 28 meter upp från havet och består av fyra sammanhängande cylindrar som skapar förbindelse mellan fjorden och staden. Byggnaden är byggd så att det är möjligt att åka igenom den med kajak och få en speciell upplevelse från en unik vinkel. På taket finns det solceller och plantering, och om natten lyser byggnaden upp inifrån, som en fyr. 

Byygandens väggar och murar består av tusentals smala, rektangulära murstenar med flera inmurade blåa och gröna stenar. De gröna stenarna präglar särskilt byggnadens nedre del, omkring fjorden, medans de blå ökar i antal desto längre upp i höjd man kommer. Detta är ett exempel på hur naturen är tagen i beaktning under bygget. Ett annat exempel är en skulptur som visas emellanåt och döljs av tidvattnet. 

Detta är med andra ord en ganska unik byggnad, där konst och arkitektur går hand i hand, i en härlig harmoni med den omgivande naturen.

Fjordenhus är öppet för offentligheten alla dagar mellan kl 07:00 till 24:00, och det arrangeras guidade turer där ni kan få mer inblick i konstnärens tankar och idéer bakom utmaningen av bygget och de olika konstverken som ni finner i byggnaden.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Trinity Hotel

Modernt hotell vid Lilla Bält

Östra Jylland

Nära Fredericia

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

454:-
Från endast
1.439.-

Visa karta

Semester vid Lilla Bält

Läs mer

Kryb I Ly Kro

Inkl 1x2-rättersmeny

Östra Jylland

Kro vid Fredericia

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x 2-rättersmeny
 • 1 x eftermiddagskaffe och kaka
 • Fri entré till bastu och pool

493:-
Från endast
1.399.-

Visa karta

Besök Jyllands vackraste storkro

Läs mer

Den Gamle Grænsekro

Inkl.2 x kvällens varmrätt

Södra Jylland

Idyllisk gästgivarvistelse

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x kvällens huvudrätt
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

404:-
Från endast
1.399.-

Visa karta

Krosemester med idylliskt läge

Läs mer

Tyrstrup Kro

Inkl halvpension

Södra Jylland

4-stjärnig krovistelse

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 3-rättersmeny
 • 1 x 2-rättersmeny
 • 2 x en liten hälsning från köket
 • 2 x aperitif

767:-
Endast
1.719.-

Visa karta

4-stjärnig kroidyll nära Christiansfeld

Läs mer

Zleep Hotel Kolding

Inkl. middag på Jensens Bøfhus

Östra Jylland

Minisemester i Kolding

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 1 x 2-rätters meny på Jensens Bøfhus
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

955:-
Från endast
1.129.-

Visa karta

Se designstaden Kolding

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og sekretesspolicyn.