Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Småland

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell Småland

Kör på bilsemester till Småland med billigt boende. Risskov Bilsemester har förmånliga erbjudanden och prisvärda hotellpaket i Huskvarna, Mullsjö, Kalmar, Gislaved, Jönköping, Oskarshamn, Markaryd och Ullinge. Flera av uppehållen är med inkluderad mat, vissa med frukost och andra med halvpension.

Småland bjuder på otroligt natursköna landskap med massor av skog och är faktiskt Sveriges sjö rikaste landskap. Med flera fina badsjöar finns här goda möjligheter till en härlig sommarsemester och aktiv semester med sol, bad, fiske och kanotpaddling. Vättern är Sveriges andra största sjö och känd för sitt klara vatten och fina badstränder. Här kan ni också åka på öring safari. Den småländska östkusten präglas även av en underbar skärgård med charmiga badorter.

Med egen bil under er semester har ni möjlighet att utforska flera av de intressanta småländska städerna. Med Ölandsbron som förbinder Småland och Öland kan även en vistelse till Öland kombineras.

En semester i Småland är idealt för er som tycker om natur och friluftsaktiviteter. Här kan ni roa er med promenader och vandring, cykelturer och kanotfärder. Golfentusiaster bör inte gå miste om att besöka den spektakulära golfklubben Sand Gold Club i Bankeryd. Banan rankas till Sveriges 11:e bästa och nr 92 i hela Europa.

Det kryllar även av massor av roliga och intressanta sevärdheter för historie- och kulturintresserade samt för er som reser med barn. Kör på utflykt till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, besök Kalmar Slott, tag en tur till IKEA-museet, strosa runt i Carl von Linnés Råshult (kulturpark), vandra i Stora Mosse nationalpark, åk skidor vid Mullsjö Alpin och tag med barnen till High Chaparral i Kulltorp.

Jönköping, belägen vid Vättern, är Smålands största stad och här kan ni antingen boka ert boende för er bas under semestern eller besöka under en dagsutflykt. I staden erbjuds ni goda shoppingmöjligheter, trevliga restauranger, teater och kultur. Nordöst om staden ligger Huskvarna och polkagrisstaden Gränna. Passa även på att besöka Visingsö, speciellt under vårkanten och sommaren.

I östra Småland kan ni besöka ”Glasriket” och även ”Möbelriket” kring Lammhult. Vid kusten ligger Kalmar som är en av Sveriges äldsta städer. Här kan ni få en guidad tur av Kalmar Slott och lära er mer om stadens strategiska läge fram till 1658. Växjö är också väl värd ett besök under er minisemester eller bilsemester kring Småland.

Småland har mycket att erbjuda, året runt, oavsett årstid. Boka ert hotellpaket hos Risskov Bilsemester och njut av billigt boende, med eller utan inkluderad mat. Åk på en minisemester, aktiv familjesemester eller längre sommarsemester till det varierande landskapet!