Grotte di Castro

Kör på bilsemester i Italien och boka billigt boende nära Lazio som är en bra utgångspunkt för att besöka staden Grotte di Castro. "Grotte" på italienska refererar till de många grottorna i klipporna där staden är belägen, och "Di Castro" hänvisar till Hertiginnan av Castro, som regerade i staden under 1600-taley. Grotte di Castro är en charmerade lite stad med en lång och spännande historia.

En av de många sakerna som staden är känd för är sin "Sagra della Patata", potatisfestival, som är en sann och genuin matfestival, dedikerad till de lokala producenter. Det är en gastronomisk festival som drar till sig många matälskare till turister. Potatisfestivalen pågår under augusti månad.

Den etruskiska kyrkogården, La Pianezza och Vigna La Piazza, som går helt tillbaka i tiden mellan 700 och 500 f.Kr, ligger strax utanför staden, men det för San Pietro kyrkan däremot inte. Denna vackra kyrka som ligger mitt i staden byggdes år 1118, men blev ombyggd i 1739 och har högaltare i barrock stil och här finns även Kardinal Carlo Salottis grav. Palazzo Comunale, den påstådde tecknaren av arkitekten Vignola, huseras idag av Museo Archeologico e delle Tradizioni Popolari med etruskiske fynd från kyrkogårdarna och är en spännande och historisk upplevelse.

Läs mera...
Närliggande hotell
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.