Skidcentret Hohegeiss/Harz

Ski Centrum Harz erbjuder en fängslande vintersportupplevelse i de pittoreska Harzbergen, en region som är känd för sin förtrollande naturliga skönhet och lugna atmosfär. Detta skidcenter är perfekt för både nybörjare och avancerade skidåkare, med en rad olika backar som tillgodoser olika färdighetsnivåer. Wurmberg, som ligger på 971 meter, är områdets mittpunkt och den högsta toppen i Harz nationalpark. Här finns det längsta skidspåret norr om Alperna, 4,3 kilometer långt med en höjdskillnad på 405 meter.

Skidområdet är välutrustat med moderna faciliteter, inklusive 18 skidliftar och 32 backar, som täcker totalt 20 kilometer. För de som är nya på skidor erbjuder Hasselkopf-backen en mild och familjevänlig miljö. Regionen är också känd för sina längdskidspår, med över 500 kilometer välpreparerade leder, särskilt runt Sankt Andreasberg. Förutom skidåkning erbjuder området alternativ som pulkaåkning, perfekt för familjen.

Harz skidorter är lättillgängliga, med motorvägar och federala vägar som underlättar resor från olika platser. Även om Harz kanske inte har samma höjd som Alperna, erbjuder den charmiga miljön och de välskötta anläggningarna ett härligt och budgetvänligt alternativ för skidåkning i Tyskland. Skidcentret handlar inte bara om sport, det handlar också om att njuta av det lugna vinterlandskapet, vilket gör det till en perfekt tillflyktsort för dem som söker både äventyr och avkoppling i snön.

Läs mera...
Närliggande hotell
2
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.