Bila till Bromölla och bo på Bella's Place

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Bella’s Place AB

Smaka amerikanska burgare och milkshakes och njut av 50-tals miljön

Genuin 50-tals miljö på motell med diner
Läcker mat och nostalgisk musik
Bo i Betty Boop, Marlyn Monroe eller Elvis Presley rum
 • Restaurang
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Bella's Place är ett 50-tals inspirerat diner och motell med härlig rock'n roll tema med inspiration från Bel Air, beläget i Bromölla. Med amerikanska burgare och läckra milkshakes är det inte konstigt om känslan av att befinna sig i en 50-tals film uppstår. På Bella's blir ni inkvarterade i klassiska motellrum med en modern touch, i dubbelrum eller familjerum.

Hotellet erbjuder

Såväl hotellet och restaurangen är inspirerade av ett äkta 50-tals motell med Betty Boop, Elvis Presley och Buddy Holly som inspirationskällor. 

Här erbjuds ni ett bekvämt boende på ett klassisk amerikanskt motell, med prisvärda rum, i en genuin tidsresa bakåt i tiden och nostalgiskt musik.

Restaurangen serverar självklart en 50-tals inspirerad meny med amerikanska burgare, goda milkshakes och nybryggt kaffe, men även andra klassiska rätter med en modern touch. Dessutom serveras svensk husmanskost under lunchtid.  

Om rummen

Motellet har totalt 19 bekväma och unika rum som är namngivna efter 50-talets främsta profiler och inredda därefter. Det finns såväl dubbelrum som familjerum. Rummen är enkelt och praktiskt inredda med dubbelsäng, TV , kylskåp och privat badrum med toalett och dusch. Dubbelrummen har plats för upp till två personer och familjerummen upp till fyra vuxna.

Vänligen observera att

Middag ingår ej för barn boende i föräldrars säng.

Uppehållet är med slutstädning, vilket innebär att sängarna inte bäddas, rummet inte städas och handdukarna inte byts under vistelsen. Nya handdukar kan hämtas i receptionen mot avgift.

Mer info

Värt att se

 • Bäckaskogs Slott (13.5 km)

  Bäckaskogs Slott är vackert beläget på landtungan mellan Ivösjön och Oppmannasjön och är en mycket populär utflyktsmål. Här kan ni besöka slottet, som bland annat har en trevlig restaurang. Promenera i slottsparken Passa på att boka ett prisvärt hotellpaket hos Risskov Bilsemester  i närheten och njut av en minisemester i nordöstra Skåne!

  Bäckaskogs Slott
  Bäckaskogs Slott ligger vackert mellan Ivösjön och Oppmannasjön
 • Kristianstad (25.1 km)

  Kristianstad, som är en gammal residens- och regimentstad, är en trevlig shoppingstad med härlig småstadsstämning. Njut av mysiga caféer och små butiker. Strosa längs gågatan och njut av stämningen. Utanför staden ligger den underbara kusten längs Hanöbukten och inåt landet finns massor av slott och vacker natur att besöka.

  Kristianstad
  Treenighetskyrkan i Kristianstad är väl värd ett besök
 • Åhus (28.0 km)

  Under ett besök i Östra Skåne får ni inte missa Åhus med sin underbara sandstrand. Den lilla staden Åhus var under järnåldern och vikingatiden en betydande handelsstad. Under 1900-talet blev orten känd för sitt ålfiske. På rökeriet kan du köpa rökt ål, och känner du för att delta i ett riktigt skånskt ålagille i september, finns ingen bättre plats än Åhus Gästis, men beställ bord i god tid. Ta med er badkläder och handduk för en fin sommardag! Stränderna med den vita fina sanden är underbara för bad under sommaren. Det långgrunda vattnet och patrullerande glassförsäljare gör dem mycket barnvänliga. Men även när det inte är badsäsong kan du njuta av härliga promenader.

  Åhus
  Hanöbuktens stränder är underbara alla årstider
 • Naturreservatet Pulken (33.8 km)

  Naturreservatet Pulken är känt för sitt rika fågelliv och här har man de senaste åren fått besök av 1000-tals tranor, som rastar under sin flytt. Flest fåglar ser du under våren och hösten. Området är mest känt för sina spelande brushanar. Det är en overklig syn att se hannarna spela med sina uppfällda "fjäderkragar". Detta tar plats på våren och oftast i gryningen eller skymningen.

  Naturreservatet Pulken
  Naturreservatet Pulken har rastande tranor och spelande brushanar
 • Holjebadet (28.6 km)

  Holjebadet är ett inomhusbad beläget i Olofström. Här erbjuds ni wellness- och träningsmöjligheter. Poolerna består av en 25 meters bassäng, en 16 meters bassäng med 34 garder, vattenrutschbanor, lekplats, bubbelbad samt ångbastu m.m. Som upplagt för en minisemester eller wellness-semester i södra Sverige. Det kan vara en bra idé att ha ett hänglås med sig om ni önskar att låsa in era tillhörigheter i ett skåp i omklädningsrummet.

  Holjebadet
  Besök Holjebadet i Olofström med wellness, pooler, bubbelbad och bastu.
 • Golf i och omkring Olofström (31.5 km)

  För golfspelare finns här flera golfbanor i närheten, varav några exempel är Boa Olofströms Golfklubb, Karlshamn Golfklubb och Östra Göinge. Precis som i Skåne är golfsäsongen även lång och håller nästan året runt i Blekinge.

  Golf i och omkring Olofström
  Olofström har ett brett utbud av golfbanor.
 • Karlshamn (37.3 km)

  Boka billiga och prisvärda hotellpaket hos Risskov Bilsemester och kör till Blekinge där ni kan besöka Karlshamn som ligger vid floden Miesåns utlopp av Östersjön. Staden som blev en handelsstad i mitten av 1600-talet är en trevlig liten stad präglad av närheten till skärgården. Skärgården som omger staden är som upplagd för aktiviteter såsom sol och bad. Boön är mycket populärt under somrarna där det finns möjlighet för att paddla kanot och kajak, både på floden och i skärgården, och när isen lagt sig kan ni även åka skridskor här. Skärgårdsbåtarna seglar året runt, dock inte lika frekvent under vintermånaderna.


  Karlshamn
  Karlshamn är en gammal handelsstad, präglad av skärgården, sol och bad
Mer info

Karta

Bella’s Place
Kristianstadsvägen 782-1, Skåneporten, Bromölla

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~3.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 4~11.99 i extrasäng 60% Rabatt
Barn 12~99.99 i extrasäng 40% Rabatt