Mysig minisemester i egen bil till Gjern Hotel

Svenska | SEK

Gjern Hotel

Vacker natur och god mat i härliga omgivningar

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Kock Lone lagar äkta dansk mat
 • Vid Gjern Bakker och nära Silkeborg och Århus
 • Natursköna omgivningar nära Gudenåen och skog
987:-
3~5 dag från
839.-

med delat bad / toalett

Nära Silkeborg och Århus

3 dagar
Endast 839,- / spara upp till 429,-
Spara
4 dagar
Endast 1.269,- / spara upp till 632,-
Spara
5 dagar
Endast 1.689,- / spara upp till 846,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum m delat bad o toalett

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbricka med kaffe
 • 2 x 2-rättersmeny
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Wild Offer

Rum med eget badrum

Nära Silkeborg och Århus

3 dagar
Endast 979,- / spara upp till 429,-
Spara
4 dagar
Endast 1.399,- / spara upp till 714,-
Spara
5 dagar
Endast 1.829,- / spara upp till 988,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum m privat badrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbricka med kaffe
 • 2 x 2-rättersmeny
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Paket

Åk på en härlig minisemester med massor av natur och mys på det nyrenoverade Gjern Hotel .De Nya ägarna är det gifta paret Lone  Sloth Andersen som kock och restaurangchef Jens Christensen.

Sedan restaurangskolan har de arbetat i 30 år i hotellbranschen. Nu har de förverkligat sin dröm om att driva ett eget hotell och det går väldigt bra! Lone och Jens ser fram emot att skämma bort dig!

Hotellet erbjuder   

Gjern Hotel är inrett i vacker gammaldags stil och erbjuder en charmig miljö för en vistelse i Gjern. Hotellet är omgivet av vacker natur, bara 15 km från Silkeborg och är en bra utgångspunkt för att besöka städer och platser som Silkeborg, Himmelbjerget, Jysk Automobilmuseum, Skanderborg och Århus. Här kan ni också njuta av vandring eller cykelturer runt Gjern Å och Gjern Bakker. Ni kan även spela golf på den vackra 18-håls mästerskapskursen på Søhøjlandet Golf, som också har en härlig 6-håls pay & play-kurs.

I hotellets restaurang kan ni njuta av underbara hemlagade danska rätter i en charmig atmosfär. 

Om rummen

Hotellet har 10 härliga rum, som erbjuder en bekväm miljö för din vistelse i Gjern. Rummen är inredda i ljusa färger med attraktiva trägolv och är utrustade med bekväma sängar och möbler. 5 stycken av rummen är med privat badrum och toalett och dessa rum ligger i en separat byggnad mittemot hotellet nära parkeringsplatsen. Det finns också ett tekök med små soffbord, var även frukosten serveras. Frukosttallrik, mjölk och juice med mera är färdigt i kylskåpet och ni kan göra kaffe och te. I huvudbyggnaden finns 4 rum, som alla har delad dusch och toalett i korridoren.


Rumstyper

Dubbelrum m privat badrum

1 / 1
Rummen är inredda i ljusa färger med härliga trägolv, bekväma sängar där ni sover gott och fina möbler. Det finns inte TV på rummen. Fem av rummen har eget badrum och de ligger i en separat byggnad vid parkeringen. Här hittar ni också en liten kokvrå med små kafébord och det är här ni äter frukost.

Dubbelrum m delat bad o toalett

1 / 1
Rummen är inredda i ljusa färger med härliga trägolv, bekväma sängar där ni sover gott och fina möbler. Det finns inte TV på rummen. Fyra av rummen ligger i huvudbyggnaden och dessa delar toalett och badrum som ligger i korridoren.
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

170 km från
Göteborg, Sverige
240 km från
Öresundsbron
480 km från
Rostock, Tyskland

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Silkeborg (15.6km)

Välkommen till den charmerande staden Silkeborg och Danmarks största sammanhängande skogsområde. Kombinationen av skogen och det otroliga sjösystemet gör att naturen erbjuder ett aktivt friluftsliv, som med fördel kan avslutas med ett besök på någon av stadens trevliga serveringar.

Här finns något för alla smaker oavsett intresse och ålder. Besök t.ex. Badeanstalten under Silkeborg Bibliotek och njut av ångbad, örtbad, lerbad eller saltbad i de nostalgiska omgivningarna. Tag med barnen till Nordeuropas största sötvattensakvarium, AQUA, och/eller hyr en kanot, simma och bada i sjöarna och upplev ett stycke av Danmarks finaste natur vid Gudenån.

Hjejlen (15.5km)

Ta en tur på Silkeborgsjöarna med Hjejlen, som är världens äldsta koldrivna ångbåt. Det präktiga fartyget firade sitt 150 årsjubileum 2011 med deltagande av Drottning Margarete. Upplev den jylländska naturen från vattnet samtidigt som ni får ta del av Hjeljens historia. Gör ett stopp vid Himmelbjerget, promenera upp på toppen och bedåras av den vidunderliga utsikten. Detta är ett härligt utflyktsmål varesig ni är på minisemester, familjesemester eller bara en kortare och billig weekend i Danmark! 

Himmelbjerget (27.2km)

Åk på billig bilsemester till Mittjylland och bestig Himmelberget, dit ni antingen kan ta er med hjulångaren Hjeljen, bil eller cykel, och upplev den fascinerande naturen. Himmelberget är 147 meter högt och har sedan 1800-talet besökts av tusentals turister. Njut av utsikten från några av de manga utiktsplatserna!

Gudenå (15.7km)

Bila till Danmark, njut av billigt boende, en kro-semester eller weekend och upplev Gudenå, som med sin längd av 158 km, betecknas som Danmarks längsta vattendrag. Den idylliska ån rinner genom östra och mellersta Jylland med goda förutsättningar för sportfiske och kanot- eller kajakpaddling. Vandring i naturen längs floden erbjuder upplevelser av den speciella floran och faunan, som finns vid flodbäddarna.

Museum Silkeborg (15.7km)

Besök Museum Silkeborg i Hovedgården - Silkeborgs äldsta byggnad. Museets största attraktion är den världsberömde Tollundmannen, som blev funnen i en mosse vid Bjældskovdal år 1950. Tollundsmannen levde omkring övergången från brons- till järnåldern. Vidare finns den något mindre kända Elling Kvinde, som man fann i samma mosse 12 år tidigare och som tros ha levt samtidligt med Tollundsmannen.

På museet finns också många andra forntidsfynd.

Skanderborg (28.5km)

Skanderborg ligger i Søhøjlandet, det sjörika och kuperade området mellan Silkeborg, Skanderborg, Horsens Tørring och Thyregod. Søhøjlandet är känt för sin vackra natur med alla dess sjöarna, skogen och Himmelberget.

I området finns goda möjligheter för vandring, cykling och båtturer. Besök också Sjöbadet, där det finns möjlighet att bada i sjön och även Skanderborg slottskyrka som är väl värd ett besök.

Området vid Skanderborg erbjuder dessutom spännande upplevelser inom konst, kultur, gastronomi och shopping.

Århus (37.3km)

Århus är en levande stad där ni finner ett hav av kulturella och gastronomiska upplevelser, samt goda shoppingmöjligheter. I Århus kan ni bland annat besöka det fantastiska konstmuseet Aros, gå en tur igenom Moesgaard museum, besöka Tivoli Friheden eller besöka Den Gamle By. Ja möjligheterna är många här och ni är garanterade en upplevelserik vistelse!

Staden bjuder självklart även på shopping i stadens butiker och förfriskningar i stadens mysiga caféer.

Den Gamle By (36.2km)

Åk på en tidsresa mitt i Århus och besök Den Gamle By som är en helt unik historisk upplevelse. Möt människorna i deras vardag, såsom de levde i slutet av 1800-talet i detta levande museum.

Passa på att besöka den allra äldsta delen av gamla stan och njut av en äkta dansk mini köpstad med allt var som hör därtill, med flera hus, butiker och verkstäder.

Byggnaderna är fraktade från städer kring hela Danmark och har på så sätt byggts upp till ett museum. På festplatsen arrangeras det flera roliga aktiviteter från förr. Här kan ni bland annat kasta käglor och stå på styltor och ni kan även åka traditionell häst och vagn genom staden.

Den Gamle By har också en av Danmarks mest unika julmarknader. Flera hundra års historia kommer till liv då husen och gatorna pyntas med historiskt tidsenligt julpynt. I flera av husen hålls aktiviteter som bakning, julutställningar, tomtar och mycket annat. Passa på att uppleva danska jultradtioner i Den Gamle By!

ARoS Aarhus Konstmuseum (37.1km)

Konstmuseet ARoS ligger i Århus centrum och är bland de största i Nordeuropa, med sina 10 våningar fylld av intryck, färger och former.

Museet ställer ut konst från den danska modernismen samt från internationell nutidskonst. Här hålls en hel del skiftande och kortvariga utställningar men även permanenta sådana, med en egen samling av 8000 verk.

Museet har också aktiviteter för familjens yngsta. Här kan ni gå på upptäcktsfärd i Konstkassen, eller ta en tur upp i den ikoniska regnbågen som är designad av Olafur Eliasson, och njut av den vackra utsikten över Århus stad igenom de karakteristiska regnbågsfärgerna.

Njut av detta mångfald av konstverk och ta den tid ni behöver för att utforska alla de vackra verken.

Randers Regnskov (38.4km)

Gör ett besök i en helt annan värld. Så känns det nämligen när ni åker till Randers Regnskov. Den varma och fuktiga luften blandas med ljuden från de skummande vattenfallen och de många djurläten som hörs i den tropiska regnskogen i Randers. I de gröna omgivningarna väntar massor av spännande upplevelser. Se små och mycket flitiga bladskärarmyror och hälsa på de vackra jaguarerna, som bidrar till att göra det tropiska äventyret till en alldeles speciell upplevelse. Besök de stora kontinenterna Afrika, Sydamerika och Asien eller prova på en tur till det fruktade Ormtemplet.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Dania

Inkl. huvudrätt i Brasserie

Östra Jylland

Centralt i Silkeborg

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 1 huvudrätt i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Centralt läge

845:-
Från endast
1.549.-

Visa karta

Nyrenoverat hotell på Silkeborgs torg

Läs mer

Låsby Kro

Attraktioner och naturupplevelser

Östra Jylland

Krosemester Jylland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

472:-
Från endast
1.289.-

Visa karta

Mysig krosemester mitt på Jylland

Läs mer

Gl. Skovridergaard Hotel

Inkl halvpension

Östra Jylland

Naturskönt hotell i Silkeborg

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x huvudrätt
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

543:-
Endast
1.689.-

Visa karta

Naturskönt läge

Läs mer

Vejlsøhus Hotel

Inkl halvpension

Östra Jylland

Mitt i Silkeborgs fina natur

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x huvudrätt
 • 1 x Gratis entré till Aqua
 • Gratis internet och parkering

431:-
Endast
1.689.-

Visa karta

Familjevänligt hotell

Läs mer

Nørre Vissing Kro

Inkl halvpension

Östra Jylland

Skön natur och gastronomi

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 3-rätters gastronomisk meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

373:-
Från endast
1.689.-

Visa karta

Härlig semester på en dansk kro

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.