Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotel Astor Kiel by Campanile

Modernt, härligt hotell i Kiels centrum med fantastisk utsikt från baren och frukostrestaurangen.

 • 460 km från Öresundsbron
 • 210 km från Rostock, Tyskland
 • 440 km från Göteborg, Sverige
 • 440 km från Helsingborg, Sverige
 • 80 km från Travemünde, Tyskland
 • 340 km från Sassnitz, Tyskland
 • 370 km från Swinoujscie, Polen
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mot avgift
 • Gratis internet
 • Hiss

Om hotellet

Upplev en semester i centrala Kiel och låt dig förföras av den maritima charmen och hotellets bekvämligheter.

Hotellet erbjuder

Nordic Hotel Astor är ett modernt hotell som ligger nära färjeterminalerna och endast en fem minuters promenad från centralstationen vid shoppinggatan Holstenstrasse. Den överdådiga frukostbuffén kan avnjutas varje morgon på tionde våningen. Hotellet har också en trevlig cocktailbar med panoramautsikt över Kiels centrum där man kan tillbringa många timmar. Ankommer ni med bil är det möligt att parkera i ett parkeringshus vid hotellet mot en avgift. Observera att det inte går att åka hiss ända upp till baren och frukostrestaurangen. Den sista våningen nås alltså endast via en trappa. Hotellet erbjuder WiFi.

Rummen

Alla hotellets rum har bad/dusch och toalett, satellit-TV, minibar, telefon samt gratis kaffe- och tefaciliteter. Alla rum som ingår i våra paket ligger på femte våningen och uppåt. Rummen är små så om ni beställer ett rum med en extrasäng blir ytan att röra sig på mycket liten.

Läs mer här

Vänligen observera att

Det finns möjlighet till parkering för hotellets gäster i ett parkeringsgarage bredvid hotellet för 9 € per dag / bil. Observera att det kan vara svårt att ta sig runt i parkeringsgaraget med större bilar.

Mer info

Expeditionsavgift 79:- per bokning vid onlinebeställning
Expeditionsavgift 99:- per bokning vid telefonbokning
Bokningskommentar

Värt att se

 • Kiel Zoologiske Museum (1.5 km)

  Kiel Zoologiske Museum är ett av Tysklands äldsta naturhistoriska museer och visar unika samlingar av högt vetenskapligt och kulturellt värde. Museet går hela vägen tillbaka till 1600-talet, men det var under 1800-talet det verkligen utvecklades till att vara ett av Tysklands viktigaste forskningsinstitut

  Kiel Zoologiske Museum
  Upplev tre århundraden av biologisk historia och forskning
 • Botanischer Garten Kiel (5.6 km)

  Kiels stora vackra botaniska trädgård omger Christian Albrechts Universitet. Trädgården har inte mindre än 7 växthus med exotiska växter från hela världen indelade i klimattema. Under vissa perioder av året kan man också få se många olika sorters fjärilar.

  Botanischer Garten Kiel
  vackert blommande träd i Botanisher Garten Kiel
 • Holsteinische Schweiz (67.1 km)

  Naturparken Holsteinische Schweiz sträcker sig över inte mindre än 72000 hektar och är därmed det största naturområdet i Schleswig-Holstein. Här finns över 200 små och stora sjöar omgivna av kullar, skog och mark som avlöses av idylliska småstäder och vackra herrgårdar. På grund av de många sjöarna är området populärt för vattensport såsom att paddla kanot eller fiska. Det finns också otaliga möjligheter till vandring. En annan härlig upplevelse är en segeltur på sjöarna där ni kommer nära inpå naturen och det lokala fågellivet.

  Holsteinische Schweiz
  Segeltur på sjöarna i naturparken Holsteinische Schweiz under er bilsemester.
 • Plön (30.8 km)

  När ni kommer till Plön är det första ni ser det otroligt vackra, vita sagoslottet, som tronar på en höjd vid staden. Renässansslottet byggdes på 1600-talet och var fram till 1761 säte för hertigarna av Plön. På 1800-talet var slottet sommarresidens för Kronprins Frederik senare Frederik VIII. Missa inte ett stopp här när ni bilar i Tyskland. 

  Plön
  Första anblicken som möter er i Plön är det stora sagoslottet, som ligger som en gräddtårta på höjden över Plön
 • Eckenförde (30.1 km)

  Staden har en mörk historia då pesten härjade på 1600-talet och det plundrades under både det trettioåriga kriget och under Napoleonkriget. Promenera in till centrum av Eckernförde och se det gamla rådhuset från 1500-talet, som stod i bruk fram till 1984. Idag hyser rådhuset ett museum över staden. Här berättas den spännande historien om stadens utveckling från 1200-talet fram till idag. Fortsätt promenaden genom staden och bege er norrut över träbron mot Borby-kyrkan som är en vacker stenkyrka från 1100-talet. Kyrkan är en av de äldsta i södra Slesvig. Inte långt från kyrkan hittar ni Ostsee Info-Center som ligger vid vattnet, och här finns flera utställningar om Östersjön. Ni kan även lära er mer om djur- och växtlivet i havet samt dess förunderliga geologiska historia. En upplevelse som passar hela familjen.

  Eckenförde
  Den fina semesterstaden Eckenförde i Sydslesvig
 • Gottorp Slott (57.7 km)

  Bila till Tyskland och boka billigt hotell i Slesvig-Holste där ni kan besöka Gottorp slott med sin vackra barockpark och tre museum; hembygdsmuseet för konst, kulturhistoria och arkeologi. Slottet ligger vid fjorden Schlei, och har haft stor betydelse i många krig mellan de danska kungarna och hertigarna av Gottorp. Frederik I egerade Danmark från Gottorp slott.

  Gottorp Slott
  Detta vackra och mäktiga barrockslottet Gottorp Slott är ett idealt utflyktsmål under en semester i Slesvig-Holsten.
Mer info

Karta

Hotel Astor Kiel
Holstenplatz 1-2 24103 Kiel

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~3 i spjälsäng 100% Rabatt
Barn 0~12 i extrasäng 100% Rabatt
Barn 12~18 i extrasäng 28% Rabatt
Barn 18~100 i extrasäng 0% Rabatt