Bila i Danmark och upptäck Slagelses sevärdheter

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotel Frederik d. II

Åk på minisemester på Västsjälland och besök de spännande städerna och sevärdheterna

 • 160 km från Öresundsbron
 • 180 km från Rostock, Tyskland
 • 380 km från Göteborg, Sverige
 • Restaurang
 • Bar
 • Bastu
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Hotel Frederik d. II ligger på Vestsjælland på gångavstånd från Slagelse centrum och bara en timmas bilfärd från storstäderna Köpenhamn och Odense.  I Slagelse kan ni strosa på den trevliga gågatan eller besöka områdets många spännande utflyktsmål. Åk t.ex. till Vikingaborgen Trelleborg eller besök det vackra Gavnö Slott och gå en tur igenom den färgrika och väldoftande blomsterparken.

Om hotellet

Hotellet är känt för sin fina restaurang och hotellpersonalens goda service. Restaurangen är öppen mellan klockan 18 och 21. Det finns även ett aktivitetsrum på hotellet, där ni kan spela biljard och bordsfotboll. Ni är dessutom välkomna att utnyttja hotellets bastu, där ni kan slappna av efter en lång och händelserik dag. Hotellet erbjuder gratis parkering.

Om rummen

Hotellet har 72 fina rum, som alla är rymliga och har eget badrum, TV och kaffe och te-faciliteter. Rummen på bottenvåningen har utgång till terrassen och kan bokas mot en extraavgift.

Vänligen observera att

Vid ankomst efter kl. 21 måste hotellet kontaktas, då ni behöver en kod för att komma in.

Innehåller uppehållet en meny/buffé beslutar hotellet om vilket de serverar och vad som ingår i menyn. Middag serveras alltid på ankomstdagen.

Hotellets restaurant är stängd på söndagar efter frukosten. Vid vistelse med halvpension över en söndag ersätts söndagsmiddagen med en flaska vin på rummet.

Uppehållet är med slutstädning, vilket innebär att sängarna inte bäddas, rummet inte städas och handdukarna inte byts under vistelsen. Nya handdukar kan hämtas i receptionen mot avgift.

Mer info

Expeditionsavgift 79:- per bokning vid onlinebeställning
Expeditionsavgift 99:- per bokning vid telefonbokning

Värt att se

 • Slagelse (2.6 km)

  Slagelse är en trevlig stad som erbjuder shoppingmöjligheter. Den livliga stadskärnan består av många smågator och torg med många specialbutiker, som alltid har något spännande att erbjuda. Slagelse har också historisk stämning, besök t.ex. S:t Mikkelskyrkan. Kyrkan ligger mitt i Slagelse och är en av Danmarks äldsta tegelkyrkor med anor tillbaka till 1300-talet.

  Slagelse
  Slagelse centrum och S:t Mikkelskyrkan, som ligger mitt i staden.
 • Slagelse Museum (2.5 km)

  Slagelse Museum måste nästan besökas när man är i området. Det är ett hembygdsmuseum, med en intressant utställning av gammalt hantverk, som samtidigt ger en fantastisk inblick i hur handel, hantverk och industri utvecklats under de senaste århundradena.

  Slagelse Museum
  Slagelse Museum erbjuder hantverk, handel och industri.
 • Slagelse Lystanlæg (5.2 km)

  Ta barnen i handen och tillbringa en eftermiddag på Slagelse Lystanlæg, som är en stor park med ett rikt djurliv. Parken har en stor lekplats för barnen, där de bland annat kan prova "Labyrinten", som består av bokhäck och "möjligheternas fält", ett område där man kan grilla och mysa, omringat av underbara hortensier.

  Slagelse Lystanlæg
  I Slagelse Lystskov kan de vuxna njuta av naturen medan barnen leker.
 • Vikingaborgen Trelleborg (7.0 km)

  Vikingaborgen Trelleborg är en av Danmarks största kulturskatter, som är en av de bäst bevarade ringborgarna i Norden. Trelleborg byggdes av Harald Blåtand år 980 och fornlämningarna finns fortfarande att beskåda och man kan ta del av historien helt gratis. Ta med familjen och upplev hur vikingarna arbetade på land, i krig och på havet. Detta är ett mycket spännande utflyktsmål för både vuxna och framför allt barn.

  Vikingaborgen Trelleborg
  Trelleborg hyser varje år en jättestor vikingafestival med marknader och aktiviteter.
 • Sorø Konstmuseum (20.9 km)

  På Sorø Konstmuseum erbjuds både en permanent samling och tillfälliga utställningar.

  Sorø Konstmuseum
 • Birkegårdens trädgårdar (25.8 km)

  Här kan ni njuta av dagen i de vackra trädgårdarna, där det finns lekplats för barnen och ett mysigt kafé.

  Birkegårdens trädgårdar
 • Korsør (18.4 km)

  Korsør ligger på det yttersta hörnet av Sydvestsjælland ut mot Stora Bält och är en mysig köpstad med mycket historia. Staden har varit bebyggd sedan sten- och bronsåldern och det finns rikligt med bevis för detta. Titta bara ut över de många gravhögarna, som pryder landskapet. Korsør Slot är värt ett besök. De gamla murarna är fortfarande bevarade tillsammans med bastionerna och den fina magasinbyggnaden från 1600-talet.

  Korsør
  En skön promenad i en spännande och omväxlande historisk tid fylld med arkitektonska minnen från Danmarks historia.
 • Reersø Amerikanerbil Museum (30.7 km)

  Reersø är en K-märkt by, och det verkar faktiskt som om arkitekturen och byplanen inte ändrats sedan byn byggdes och som att tiden tycks ha stått stilla i ett helt århundrade. På Reersø Amerikanerbil Museum har tiden också stått stilla och här får ni uppleva "dollargrinets" utveckling fråm 1950- till 1970-talet. Här finns spännande europeiska bilmärken och vespor. I den 1000 kvadratmeter stora utställningshallen får antagligen de besökare som är gamla nog en klump i halsen och de yngre besökarna får drömma om en svunnen tid.

  Reersø Amerikanerbil Museum
  Upplev alla de gamla klassikerna på Reersø Amerikanerbil Museum.
 • Gavnø Slott (41.8 km)

  Gör en utflykt till Næstved och upplev Gavnø Slott och Slottspark. Det vackra slottet och de fina omgivningarna betraktas som en viktig del av Danmarks kulturarv. Grunden har stått mer än 600 år och idag är det som en betagande historisk upplevelsepark för både barn och vuxna. Se det fantastiska slottet inifrån, upplev "Sinnenas trädgård" och passa på att rusa runt i den underbara rosenlabyrinten.


  Gavnø Slott
  Gavnø Slott ses som en viktig del av Danmarks kulturarv och har en vacker blomsterpark.
 • BonBon-Land (43.0 km)

  Tag med familjen till BonBon-Land, nära Holmegaard, inte så långt från Næstved. Här kan hela familjen få en kul dag! Här finns nöjesattraktionen för alla smaker. En tur i Mågeklatterne, Hundeprutte-rutschbanan eller vad ni nu har lust till. På sommaren har Pelle-piratsprøjt öppet och har får alla badgalna sitt lystmäte.

  BonBon-Land
  Alla har kul på Bon-Bon-Land!
Mer info

Karta

Hotel Frederik d. II
Idagårdsvej 3 4200 Slagelse

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~6 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~15 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 15~100 i extrasäng 25% Rabatt