Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Semester Danmark

Rabattkoden är nu aktiv

Semester Danmark

För en riktigt fin semester som inte är så långt bort, ska ni ta er till vårt vackra grannland Danmark. Här finns det massor av fager natur med svepande fält och ängar, fjordar och slående sandstränder. Ta med familjen, eller ge er av på tu-man-hand!

Ett par av de mest populära områdena att besöka i Danmark är självklart Helsingör och Skagen. Med ett erbjudande hos oss bor ni mysigt och centralt, och kan utforska de här smultronställena så mycket ni orkar. Våra paket är inklusive mat så det kan inte bli enklare att ha en riktigt trevlig vistelse.

Om ni är intresserade av ett uppehåll i storstaden så är det naturligtvis Köpenhamn som är nummer ett att ta er till. Här finns kultur, shopping och sevärdheter runt varje hörn och våra hotell ligger modernt i centrum. En annan storstad som är ett måste, trots att den är lite mindre, är Ålborg där ni också kan avnjuta både sevärdheter, konst och god mat och dryck.

Kanske är det den mer traditionella danska krosemestern som lockar, och i så fall ska ni absolut ta er till Nästved eller Fyn. Här kan ni bo till ett billigt pris under ert uppehåll och helt luta er tillbaka och ha det mysigt tillsammans.