Minisemester till City Partner Hotel Hilling

Svenska | SEK

City Partner Hotel-Restaurant Hilling

Besök kanalstaden Papenburg, känd för sitt lyxkryssningsskeppsvarv

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Mysigt läge nära kanalstaden Papenburg
 • Nära gränsen till Nederländerna
 • Vacker natur och spännande städer
431:-
3~6 dag från
1.439.-

Inkl 3-rättersmeny

Charmig Papenburg

3 dagar
Från 1.439,- / spara upp till 283,-
Spara
4 dagar
Från 2.139,- / spara upp till 386,-
Spara
5 dagar
Endast 2.969,- / spara upp till 358,-
Spara
6 dagar
Endast 3.699,- / spara upp till 431,-
Spara
* Pris per person i klassiskt dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny
 • 1 x kaffe och kaka
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis internet och parkering
Risskov Paket

Besök den pittoreska staden Papenburg med dess många kanaler som slingrar sig genom staden. Papenburg är känd för Meyervarvet, som producerar lyxiga kryssningsfartyg och i besökscentrat får ni följa den spännande produktionen. Det natursköna området är perfekt för cykling och vandring. Om ni föredrar klassisk kultur kan ni besöka det imponerande barockpalatset Clemenswerth som är ett populärt kulturminnesmärke i norra Tyskland.

Hotellet erbjuder

Hotel Hilling ligger i Papenburg och är ett modernt hotell, som ägts av samma familj sedan 1851. Service är en av grundstenarna i företagsfilosofin och med utmärkt mat och god atmosfär kan ni verkligen koppla av och njuta här.

Hotellets ljusa restaurang serverar rätter baserade på färska lokala råvaror. Det kreativa och begåvade köket använder sig av typiska produkter från den nordtyska regionen Emsland med inslag av internationella specialiteter. Dessutom har hotellet en välfylld vinkällare. På sommaren kan du njuta av omgivningarna på hotellets stora utomhusterrass, som ligger precis vid kanalen som går genom staden.

För yngre gäster har hotellet ordnat en lekhörna. Hotellet har en privat gratis parkering, WiFi och det är möjligt att hyra cyklar på hotellet.

Rummen

Hotellrummen är alla ljusa, rymliga och bekväma. Här har ni privat badrum,toalett och hårtork. Dessutom finns det LCD-TV och telefon i alla rum.

Rumstyper

Enkelrum

1 / 3
Enkelrum utrustade med eget badrum och toalett, hårtork, telefon, bekväm säng, sittplats och TV.
» Se fler rumsspecifika bilder

Klassiskt dubbelrum

1 / 2
Dubbelrum Klassik utrustade med eget badrum och toalett, hårtork, telefon, bekväma sängar, sittplatser och TV. Möjlighet finns att boka till en extrabädd.
» Se fler rumsspecifika bilder

Komfortdubbelrum

1 / 5
Dubbelrum Comfort utrustade med eget badrum och toalett, hårtork, telefon, bekväma sängar, sittplatser och TV. Möjlighet finns att boka till en extrabädd.
» Se fler rumsspecifika bilder
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

300 km från
Travemünde, Tyskland
420 km från
Rostock, Tyskland
550 km från
 Sassnitz, Tyskland
575 km från
Öresundsbron
575 km från
Swinoujscie, Polen
600 km från
Helsingborg, Sverige
725 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Papenburg (1.8km)

Papenburg är en stad i distriktet Emsland i Niedersachsen och ligger vid floden Ems i Tyskland. Staden är känd för sitt stora skeppsvarv som är specialiserat på att bygga kryssningsfartyg. På det berömda skeppsvarvet Meyer Werft kan ni följa produktionen av de stora lyxkryssarna. Besök Meyer Werfts besökscenter som ger er en intressant inblick i skeppsbyggning.

I Papenburg anordnas under året många olika kulturella event. Gå på konsert, teater, eller besök en av stadens konstuttsällningar. Det finns också marknader, festivaler och andra spännande evenemang under året.

Meyer Werft (9km)

Besök skeppsvarvet Meyer Werft som varje år lockar 300,000 besökare som flockas för att se hur skeppsbygge i världsklass fungerar. Varvet är specialiserat på de enorma kryssningsfartygen och dess komplexa produktion. Här kan ni se hur produktionen av skeppen fortlöper, det finns ett galleri och utställning, ni kan också få se ett exemplar av en kabin på ett kryssningsskepp.

Clemenswerth Slott (31.3km)

Besök det graciös barockslottet Clemenswerth,som tar besökarna med på en fascinerande resa bakåt i tiden helt i kurfurstlig stil. Slottet är ett av de mest attraktiva sevärdheterna för kulturella minnesmärken i Nordtyskland. Det finns åtta alléer flankerade av vackra lindar som leder upp. Den historiska byggnaden är oerhört välbevarad och omgiven av åtta paviljonger, däribland slottskappellet med kapucinerklostret som än idag är i drift.

Bourtange (30.7km)

Besök den holländska byn, Bourtange, med den historiska fästningen. Byn ligger nära gränsen till Tyskland. Fästningen runt by stod färdig år 1742 och idag används husen i byn som museibyggnader och ger inblick i hur livet på landsbygden gick till på 1700-talet.

Emsland (46.7km)

Åk på bilsemester i Tyskland och besök Emsland området, som bjuder på många fantastiska naturupplevelser. Beställ en minisemester och åk på cyklings- eller vandringstur i skogarna eller längs floderna. Möjligheterna är många i Emsland: den populära Emslandleden på 300 kilometer är präglad av vacker natur är en perfekt blandning mellan det kulturhistoriska och innovativa höjdpunkter. Ems cykelled på 379 kilometer följer floden från dess utmynning som ett blått band genom Münsterland över de gröna ängarna tills dess utmynning i Nordsjön. Även rutten Dortmund-Emskanalen på 340 kilometer går längs vattnet och rekommenderas varmt.

Oldenburg (64.5km)

Oldenburg är en vacker gammal universitetsstad i nordvästra Tyskland med en historia som går mer än 1200 år tillbaka. Det är en stad som sjuder av liv och dess arkitektoniska charm kompletteras av den vackra naturen som omger staden. Det finns även goda shoppingmöjligheter och massor av ställen där ni finner konserter, utställningar och muséer. Ni kommer alldeles säkert aldrig att få en tråkig stund om ni besöker Oldenburg under er bilsemester.

Groningen (75.7km)

Universitetsstaden Groningen blev kårat till Hollands bästa stadscentrum 2005-2007, och det är inte svårt att förstå. På långt avstånd ses Martinikyrkans grå torn från 1400-talet. Gå upp i tornet för att uppleva en flott utsikt över Groningen stad med omnej. Frukost kan med fördel avnjutas i Goudkantoor, Guldkontoret, från 1635. Byggnaden, som idag rymmer en restaurang, fick sitt namn från en kontrolmyndighet för guld och silver som på 1800-talet fanns här.

I det så kallade A-kvarteret finns byggnader från 1100-talet som på den tiden fungerade som lager för Hansaförbundet. Idag är de flesta av dessa 200 hus bebodda egendomar.

Att mer än en fjäredel av stadens 180,000 invånare är studenter sätter definitivt sin prägel på denna Nordholländska pärla. Ett sjudande studentliv bidrar i regel till ett lika sjudande nattliv. Groningens nattklubbar bestämmer själva när de vill stänga, att se människor gå direkt från krogen till jobbet är därför ingen ovanlig syn här.

Om ni är för nyskapande former och inspirerande konst har ni kommit till rätt ställe, många av de ledande namnen inom modern arkitektur finns nämligen representerade här. Groninger Museum är väl värt ett besök, inte bara på grund av de intressanta utställningarna, men också på grund av byggnaden själv som är en härlig blandning av färger och former.

Wildlands Adventure Zoo Emmen (74.4km)

Wildlands Adventure Zoo Emmen är Hollands största djurpark, där ni kan komma alla världens exotiska djur. Här kan ni uppleva lejon, elefanter, isbjörnar och mycket mer. I olika delar av parken kan ni segla mellan de ståtliga djuren och komma dem nära. Ni kan också köra bland dem på Afrikas slätt.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Zur Linde Heede

Inklusive halvpension

Nordsjökusten

Vackert lantligt hotell

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 3-rättersmeny
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis parkering

433:-
Endast
1.099.-

Visa karta

Härliga semester nära Holland

Läs mer

De Bonte Wever Assen

Wellness, bowling & underhållning

Drenthe

All inclusive Holland

Risskov Paket - 4 dagar inkl.
 • 3 x övernattn. m. frukost
 • 3 x kvällsbuffé
 • 2 x luncbuffé
 • eftermiddagssnacks
 • Gratis dryck

Från endast
3.129.-

Visa karta

Kombinera aktivteter och wellness

Läs mer

Best Western Plus Hotel Aduard

Klosterorten Aduard

Groningen

Utforska Holland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny
 • 1 x kaffe och kaka
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI

478:-
Endast
1.339.-

Visa karta

Semester nära Groningen

Läs mer

Apollo Hotel Groningen

Inkl 1 x 3-rättersmeny

Groningen

Upplev Groningen

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 2-rättersmeny
 • 1 x välkomstdrink
 • 1 x stadskarta över Groningen
 • Gratis parkering

359:-
Från endast
1.289.-

Visa karta

Modernt hotell i Groningen

Läs mer

AKZENT Hotel Borchers

Inkl halvpension

Niedersachsen

Aktiv semester i norra Tyskland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • 2 x Cykelkarta (uthyrning)
 • 1 x Utflyktskarta
 • Gratis internet och parkering

253:-
Endast
939.-

Visa karta

Billig och charmigt boende

Läs mer