Bila i Italien och bo på Hotel Massimo D’Azeglio

Svenska | SEK

Hotel Massimo D'Azeglio

Toscanas mest berömda kurort, nära 9 termalbad

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Elegant hotell i Montecatini Terme
 • Takterrass med solstolar
 • Restaurang med toscanska rätter
3.605:-
4~15 dag från
1.549.-

Centralt i Montecatini Terme

Kurort i Toscana

4 dagar
Från 1.549,- / spara upp till 524,-
Spara
5 dagar
Från 2.049,- / spara upp till 678,-
Spara
6 dagar
Från 2.559,- / spara upp till 842,-
Spara
7 dagar
Från 3.029,- / spara upp till 1.026,-
Spara
8 dagar
Från 3.449,- / spara upp till 1.190,-
Spara
11 dagar
Från 4.359,- / spara upp till 2.241,-
Spara
15 dagar
Från 5.299,- / spara upp till 3.605,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

4 dagar inkl.

 • 3 x övernattningar
 • 3 x frukostbuffé
 • 2 x 4-rättersmeny/buffé
 • 1 x toskansk middag
 • 1 x välkomstdrink
Risskov Paket

Mer italienskt blir det inte än på Massimo D'Azeglio, som ligger i den vackra staden Montecatini Terme och erbjuder typiska rätter från det toskanska köket. Färskvarorna hämtas från marknaden och de lokala vinerna är ett måste att prova när ni besöker Toscana.

Hotellet erbjuder

Hotel Massimo D'Azeglio är ett elegant hotell, beläget på Corso Matteotti i den vackra staden Montecatini Terme. Hotellet ligger nära de 9 termiska baden, som med moderna behandlingar erbjuder avkoppling och välbefinnande för kropp och själ. Hotellet erbjuder också ett litet gym, där det är möjligt att boka en massage mot avgift. Vidare finns fri parkering och en restaurang, som serverar typiska toskanska rätter. Mormor är chef i köket och köper de färska råvarorna på marknaden. Missa inte att prova de goda chiantivinerna. Hotellet har en härlig takterrass med solstolar och en täckt sittgrupp framför hotellet, så att stadslivet kan avnjutas i lugn och ro efter middagen.

Om rummen

De nyrenoverade dubbelrummen är rymliga och bekväma med bad, toalett, hårtork, satellit-TV-kanaler med fria kanaler som t.ex. Sky Sports och filmkanaler, kylskåp, elektroniskt kassaskåp, telefon, luftkonditionering och uppvärmning.

Rumstyper

Dubbelrum

1 / 3
Klassiska dubbelrum som är cirka 20 kvm stora och inredda i en mysig italiensk stil med nytt badrum med dusch eller badkar, luftkonditionering, minibar, värdeskåp, telefon och platt-TV. De här rummen vetter antingen mot utsidan och har balkong eller mot insidan där omgivningarna är lite lugnare. Det går att boka de här rummen med en eller två extrasängar.
» Se fler rumsspecifika bilder
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

1450 km från
Rostock, Tyskland
1525 km från
Travemünde, Tyskland
1525 km från
Swinoujscie, Polen
1575 km från
 Sassnitz, Tyskland
1675 km från
Öresundsbron
1700 km från
Helsingborg, Sverige
1925 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Terme Tettuccio (1.7km)

Montecatini är känt för sina nio kurbad. Det mest imponerande är Terme Tettuccio, som restaurerades år 1925 – 1928 och är fantastiskt vackert med sina kolonner, fontäner och exotiska växter. Själva kurbadet fokuserar på intag av källvatten, som lär kunna hjälpa mot förstoppning, leverproblem, diabetes, högt kolesterol, njurproblem, mag- och tarmproblem.

Montecatini Alto (6km)

Från Montecatini Terme kan ni ta bergbanan upp till byn Montecatini Alto som omges av en mur med sex portar. Innanför muren finns ett mysigt torg med flera restauranger och kaféer. Det är en bra plats för lunch och att njuta av den gulliga lilla byn.

Giardino Zoologico di Pistoia (19.8km)

Bila till Toscana och besök denna fantastiska djurpark i Pistoia är en sju hektar stor park med över 400 djur – ett tal som ständigt växer. I parken fokuserar man på att sprida kunskap om skydd och respekt för djur och natur. Parkens vision är att skapa medvetenhet om vikten av biologisk mångfald och dess betydelse för människan. Välj och vraka bland Risskov Bilsemesters breda utbud av billiga hotellpaket, med eller utan halvpension.

Lucca (30.7km)

Att åka till Lucca från Montecatini Terme passar utmärkt som en dagsutflykt. Lucca omges av en stor stadsmur från 1600-talet som byggdes för att skydda de rika Lucca-borna från omgivningen. Muren är idag en offentlig park med små gröna oaser runtom, varifrån man har en vacker utsikt över staden. Det är att rekommendera att hyra cykel och cykla runt muren, utforska pittoreska gränder och de många trevliga restaurangerna. Lucca kännetecknas av de många höga tornen, som byggdes av stadens inflytelserika familjer – ju högre torn, desto rikare var familjen. I staden finns mängder av museer, bl.a. ett om kompositören Puccini, som föddes i Lucca.

Florens (47.7km)

Bila i Italien och bo billigt med en semester bokad hos Risskov Bilsemester. Att besöka Florens är fantastiskt! En av de absolut största attraktionerna är den vackra renässansbyggnaden Palazzo Medici-Riccardi och Medici-familjens kyrka San Lorenzo, där dansken Niels Steensen är begravd. Kyrkan ligger vackert vid den gamla lädermarknaden. Naturligtvis är även det trefärgade domkyrko-komplexet med kampanilen, det åttakantade dopkapellet med bronsdörrar och själva domkyrkan med den svindlande stora kupolen värt ett besök. Ovan nämnda är endast få av de många imponerande byggnader Florens har att erbjuda.

Pisa (47.2km)

Pisa är en av Italiens äldsta städer och en vacker studentstad. Ett besök på Campo Miracoli är en av de stora upplevelserna i Pisa och ett måste på bilsemestern. Det är nästan ett mirakel att se de vackra byggnaderna: domkyrkan, dopkapellet, kyrkogårdsbyggnaden och klocktornet det lutande tornet i Pisa, stå alla där sida vid sida. Den största upplevelsen är ändå helt klart det lutande tornet, där ni numera, efter att tornet renoverats grundligt, kan gå upp för de 294 skeva trappstegen till toppen på 55 meters höjd, varifrån ni har en vacker utsikt över området.

Livorno (75.1km)

Den vackra toskanska hamnstaden Livorno är belägen på den norditalienska västkusten, endast 30 kilometer från den något mer kända staden Pisa. Staden är den mest betydelsefulla hamnstaden i Toskana och en av de största i landet. Här finns det massvis av roliga aktiviteter, spännande historia och kulturella inslag och upplevelser, och härifrån finns båt- och färjeförbindelser ut till några av de närliggande öarna. Den charmiga gamla kanalstrukturen påminner lite om den man möter i Venedig, och även om Livorno är en något större stad att promenera runt i, är den fortfarande mycket attraktiv och absolut värd ett besök.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Puccini

Uppehåll med frukostbuffé

Toscana

Semester i Toscana

Risskov Paket - 4 dagar inkl.
 • 3 x övernattningar
 • 3 x frukostbuffé
 • 1 x välkomstdrink
 • 1 ask Montecatini Cialde
 • Nära centrum

813:-
Endast
1.479.-

Visa karta

Lyx i Toscana till minipris

Läs mer
Barnrabatter
För att erhålla barnrabatt skall det vara minst 2 betalande vuxna i rummet.
Den exakta barnrabatten visas i bookingformuläret. Dubbelrum

Parc Hotel

Uppehåll med halvpension

Gardasjön

Njut av Gardasjön

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x kvällsbuffé inkl. drycker
 • 1 flaska vin + 1 välkomstgåva
 • Fri entré till wellnessavdelningen
 • Gratis parkering

137:-
Endast
1.479.-

Visa karta

Wellness och aktiviteter vid Gardasjön

Läs mer
Barnrabatter
För att erhålla barnrabatt skall det vara minst 2 betalande vuxna i rummet.
Den exakta barnrabatten visas i bookingformuläret. Standarddubbelrum
 • Barn 0~11.99 år i extrasäng 100% rabatt
 • Barn 12~15.99 år i extrasäng 50% rabatt
 • Barn 16~99.99 år i extrasäng 20% rabatt